Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران شهاب الدین بی‌مقدار نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص آخرین وضعیت اقدامات انجام شده در استان آذربایجان شرقی برای مقابله با بیماری کرونا، گفت: مسئولان استانی مانند مسئولان کشور در تلاش هستند و همان اقداماتی که در سراسر کشور انجام شده، در تبریز نیز جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: تعداد مبتلایان در استان آذربایجان شرقی طبق آخرین آمار ۱۵ نفر است که متاسفانه ۳ نفر از آنها جان باخته‌اند.

بی‌مقدار اظهار داشت: درخصوص توزیع اقلام مورد نیاز مردم مانند ماسک و موارد ضدعفونی مشخص نیست چه روندی در جریان است که کارخانه‌ها تولید انجام می‌دهند و آن را در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهند اما این اقلام در داروخانه‌ها توزیع نمی‌شود. از سوی دیگر یک اتفاق بدی رخ می‌دهد که در برخی موارد انباری که اقلام را دارد و در حال توزیع است را پلمپ می‌کنند که این اتفاق موجب ایجاد اختلال و کندی در دسترسی مردم به محصولات مورد نیاز می‌شود، در حالی که باید اجازه دهند توزیع اقلام در داروخانه‌ها به صورت عادی و با حجم مناسب انجام شود تا مردم از این بابت احساس نگرانی نکنند.

توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده ها نمی‌تواند صرفاً در بیمارستان‌ها انجام شود

وی افزود: توزیع این اقلام نمی‌تواند صرفاً در بیمارستان‌ها انجام شود، بلکه باید در داروخانه‌ها توزیع صورت گیرد و از این طریق به دست مردم برسد، تا مردم احساس نگرانی نکنند.

نماینده مردم تبریز در مجلس در ادامه با تاکید بر لزوم تعطیلی مدارس، تصریح کرد: لازم است مدارس برای مدت طولانی تعطیل باشند. در خبرها آمده بود که ژاپن مدارس خود را به مدت چند ماه تعطیل کرده است، نمی‌دانم چه اصراری وجود دارد که نشان دهیم شرایط کشور ما به گونه دیگری است، از آن جا که سرایت این بیماری بسیار سریع اتفاق می‌افتد؛ اگر مدارس برای مدت چند هفته یا یکی دو ماه تعطیل باشد مشکلی به وجود نمی‌آید، همه دنیا این تعطیلی را انجام می‌دهند اما اینکه چرا در کشور ما انجام نمی‌شود، مشخص نیست.

وی ادامه داد: حتی برای آموزش از راه دور و عقب نماندن دانش آموزان از جریان تحصیل می‌توانند شبکه‌های بیشتری از صدا وسیما را به این امر اختصاص دهند و تنها شبکه‌ آموزش نباشد.

اگر شهر قم قرنطینه می‌شد، کرونا به این اندازه فراگیر نمی‌شد

بی‌مقدار همچنین تاخیر در شروع اقدامات پیشگیرانه را یکی از اشتباهات مسئولان دانست و ابراز داشت: اشتباه دیگری که صورت گرفت این بود که باید از همان زمان که این ویروس در چین مشاهده شد، تدابیر اندیشیده می‌شد در حالی که پروازها به چین متاسفانه انجام می‌شد، اقدامات پیشگیرانه و کنترلی نیز خیلی دیر شروع شد، برای مثال اگر شهر قم قرنطینه می‌شد، این بیماری به این اندازه فراگیر نمی‌شد چرا که در بسیاری از استان‌ها و حتی برخی کشورهای همسایه این ویروس از قم منتقل شد که می‌شد با برخی اقدامات مانع از انتشار و گسترش آن شد.

نماینده مردم تبریز در ادامه با بیان اینکه در استان آذربایجان شرقی هماهنگی مناسبی میان استاندار و سایر دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، بیان داشت: در حال حاضر شاهد هماهنگی مناسبی میان استاندار و دستگاه‌های مختلف اجرایی استان هستیم. همچنین شهرداری نیز سطح شهر را ضدعفونی می‌کند اما از مردم تقاضا دارم تا حد امکان رفت و آمدها را کاهش دهند و حتی المقدور از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند.

بازار تبریز برای مدتی تعطیل شود

وی در پایان با اشاره به اینکه بازار یکی از محل‌های تجمع و ازدحام جمعیت است، خاطرنشان کرد: با توجه به این که مردم به خوبی به توصیه‌ها عمل نمی‌کنند اگر برای مدتی بازار تبریز تعطیل شود مشکلی به وجود نمی‌آید چرا که بازار یکی از مکان‌هایی است که جمعیت زیادی به آن رفت و آمد دارد و به دلیل ازدحام جمعیت برخورد میان افراد زیاد است و این می‌تواند زمینه‌ای برای انتقال ویروس و سرایت بیماری باشد به همین دلیل پیشنهاد من این است که بازار برای مدتی تعطیل شود تا از انتشار بسیار زیاد این ویروس جلوگیری شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کرونا تعطیلی مدارس برای مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد

فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش ایلنا، وی گفت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشور‌های حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی از آن‌ها مرز است. دیگری کشور‌های همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

دیگر خبرها

  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد